image
реєстрація входу

Організований бій Дастіна Пор’є та Нейта Діаза

Глава UFC Дана Уайт висловився про можливість проведення поєдинку між американцем Нейтом Діазом і його співвітчизником Дастіном Пор’є. На прес-конференції в Лас-Вегасі промоутер заявив, що ліга може організувати цей бій.

“Якщо це бій, який вони хочуть зробити, і якщо фанати хочуть це побачити, тоді ми це зробимо”, – заявив Уайт на прес-конференції після турніру UFC Fight Night 199.

До цього Дастін Пор’є і Нейт Діас дали згоду на поєдинок один з одним. Спочатку Діас запропонував побитися на січневому турнірі UFC 270, проте пізніше повідомив, що UFC відмовилися задовольнити фінансові умови Пор’є за бій у січні та попросив підібрати йому іншого суперника на цю подію.

Раніше Пор’є в ніч проти 12 грудня на турнірі UFC 269 програв Чарльзу Олівейрі задуху ззаду в третьому раунді. У липні 2021 року на турнірі UFC 264 він переміг технічним нокаутом у першому раунді Конора Макгрегора. В активі Пор’є 28 перемог та сім поразок. Один бій був визнаний таким, що не відбувся.

36-річний Діас же провів свій останній бій у червні цього року на турнірі UFC 263, поступившись одностайним рішенням суддів Леону Едвардсу. У листопаді 2019 року на турнірі UFC 244 Нейт програв Хорхе Масвідалю технічним нокаутом у третьому раунді. На його рахунку 20 перемог та 13 поразок.

Тобі подобається спорт? Ставки Mostbet спрощують ставки на вашу улюблену команду