image
реєстрація входу

Весь функціонал віртуальної платформи МостБет доступний лише для зареєстрованих та верифікованих користувачів. Тож, щоб почати робити ставки необхідно, перш за все, створити акаунт та підтвердити свою особистість. А далі у всіх новачків виникає справедливе питання «Як правильно робити ставки на Mostbet?».

Насамперед, зазначимо, що у розпорядженні кожного клієнта є 4 типи ставок:

  • ординар – найпростіша одиночна ставка на будь-яку спортивну подію зі стандартним коефіцієнтом);
  • експрес – дозволяє одночасно передбачати результат 2-5 подій (максимальний коефіцієнт х2000);
  • система – пророкування результату цілої групи спортивних подій (до 12 ігор);
  • Лайв – ставки можна зробити під час гри, при чому букмекер пропонує у цьому режимі підвищені коефіцієнти.

Як робити ставки на спорт? Із МостБет це дуже легко і вигідно! Поповнюємо ігровий номер на суму, достатню для мінімальної ставки. На головній сторінці сайту з лівої сторони представлена лінія спортивних подій, доступних для ставок. Навігація ресурсу проста, інтуїтивно зрозуміла, а сам процес укладення парі відбувається поетапно

Спочатку обираємо вид спорту, а потім – тип змагання. Далі переходимо до формування купону. Обираємо підходящий коефіцієнт та вносимо розмір ставки у поле «Сума ставки», яке розташовано з правої сторони екрану.

Тут також можна перевірити основні параметри парі та побачити можливий максимальний виграш. Якщо вказана інформація повністю влаштовує гравця, необхідно натиснути кнопку «Зробити ставку». Далі очікуємо на результат гри. Якщо парі зіграло, то бетор отримує відповідний виграш та може перейти до виведення коштів.

Більш детальні роз’яснення про те, як робити ставки на Mostbet, можна отримати, звернувшись до оператора технічної підтримки.

Чи можна скористатися промокодом?

Як правильно та вигідно робити ставки в МостБет – з використанням промокодів від букмекера. Промокоди від Mostbet – це унікальний набір символів, який надає гравцеві привілейовані можливості (бонуси на депозит, підвищення коефіцієнтів, фрибет та ін.). Знайти промокод можна на офіційних ресурсах компанії та сайтах-партнерах.

Скористатися промокодом можна у процесі формування купону. Однак, лише в тому випадку, якщо на обрану спортивну подію поширюється дія промокоду. На головному екрані праворуч, де розписані основні параметри купону, буде поле «Ввести промокод». Зазвичай ця форма розташована після поля «Сума ставки». Вводимо набір символів та натискаємо «Зробити ставку».

Де можна відстежити свої ставки?

Особистий кабінет Mostbet – це платформа, на якій зберігається абсолютно вся інформація про статус та активність гравця. Саме тут можна відстежити історію ставок з першого дня реєстрації. Натискаємо на відповідний розділ «Історія ставок» у лівій частині інтерфейсу особистого кабінету і отримуємо детальну інформацію.

Усі парі відображаються в електронному реєстрі у хронологічному порядку. В журналі також представлена детальний опис по кожній ставці за такими параметрами:

  • тип (ординар, експрес, лайв);
  • дата та час укладення парі;
  • сума;
  • статус купона (виграшний, програшний, повернений);
  • статус події (розрахована/не розрахована).

Функціонал розділу містить інструмент фільтрації – можна відфільтрувати парі за будь-яким параметром.

Букмекер МостБет забезпечує своїм гравцям зручний формат укладення парі та комфортне азартне середовище, яке не хочеться залишати. Як робити ставки МостБет – легко, зручно, а головне – вигідно!