image
реєстрація входу

Мбаппе та Левандовські проти проведення чемпіонату світу раз на два роки

Мбаппе та Левандовські дали спільне інтерв’ю під час церемонії Globe Soccer Awards, на якій француз був визнаний найкращим гравцем року, а поляк отримав приз імені Дієго Марадони найкращому бомбардиру року. Нападник «ПСЖ» та збірної Франції Кіліан Мбаппе підтримав свого колегу з «Баварії» Роберта Левандовського, який висловився проти проведення чемпіонату світу кожні два роки.

«Чемпіонат світу кожні два роки? Я не можу сказати, правильно це чи неправильно — це щось унікальне, що трапляється кожні чотири роки. Якщо ми проводитимемо його кожні два роки, він перетвориться на звичайний турнір. Я згоден з Робертом, ми й так уже граємо 60 матчів на рік та проводимо багато турнірів. Ми любимо грати, але це забагато. Якщо ви бажаєте бачити якісний футбол, потрібно дозволити гравцям відпочивати. Ми повинні думати про якість та поважати здоров’я гравців», — отримав Левандовський Мбаппе.

Раніше президент ФІФА Джанні Інфантіно заявив, що рішення про проведення ЧС раз на два роки планується ухвалити до кінця 2021 року. Але ФІФА вже пообіцяла додаткові кошти національним федераціям за підтримки проведення чемпіонату світу кожні два роки.

Любиш спорт? Ставки Mostbet допоможуть легко та просто поставити на твою улюблену команду